10 април, 2009

Онлайн забавления

Всеки се забавлява по различен начин в интернет. Няма да казвам странните интереси на някои, а просто с вас ще разгледаме няколко интересни сайтчета.

Онлайн игри за малки и големи
Става думи за яки онлайн игрички, с които не само ще се забавлявате, а и ще научавате нови неща. Една от любимите ми игри в интернет може да бъде намерена на:
CONQUIZTADOR.BG
Игра на стратегия и знания

Играта представлява онлайн битка между трима участници в нея, чиято цел е да завладеят територията на България, разделена на 18 региона. За тази цел на играчите им биват задавани няколко въпроса от всякакви категории. Който отговори правилно, печели... играта, естествено. А преди да влезнете в самата игра, вие се намирате в абщата виртуална стая, където можете да си чатите с участниците. Няма смисъл да ви я показвам на картинка, но трябва да видите самата игра, за да добиете повече представа.


Друг интересен сайт е:
PRIZE.BG
Игра с награди

Регистрирайте се в този сайт, след което пращайте уникален линк на своите приятели и познати, който ще ги заведе във вашия профил и един път месечно ще им казва, че са дарили една точка на вас. Освен това могат да заредят въпрос, след което, ако дадат верен отговор, вие получавате още две точки. Става дума за точки в самата игра. Веднъж дневно можете да стартирате една игра, в която отговаряте на 10 въпроса от няколко различни категории и съответно от верните отговори да спечелите между 2 и 2000 точки. Това е хубаво, защото при определен брой точки можете да спечелите хубав телефон. И по моите изчисления за 13 дни можете да спечелите голямата награда - най-хубавият телефон, който получавате при наличието на 25 000 точки, но естествено всеки ден трябва да отговаряте правилно и на десетте въпроса, което не е толкова лесно, особено при факта, че имате само няколко секунди, за да дадете отговор. Но не се тревожете, можете да научите на изуст всички въпроси от архива на сайта, заедно с техния верен отговор, което надали някой ще започне да прави. :D

Е, ако искате да ми дадете една точка, на което аз ще се радвам, естествено, можете да го направите, като натиснете върху този линк - http://prize.bg/Ton4o13. Ще съм ви много благодарен. ;)

Ами, това е засега. Смятах да ви представя и kefche.com, не няма смисъл да го правя, защото всички познаваме този сайт и защото много не ми харесва (но това все пак си е мое мнение). Все пак и в него могат да се намерят яки и интересни онлайн игри.
До следващата ми публикация!
http://test0001.hit.bg/facebook.png

Няма коментари:

Публикуване на коментар