20 август, 2009

Спечели пари от интернет! Дали ще бъде бързо?

Отговорът на въпроса в заглавието е относителен. От няколко дни се чудя как да забогатея от интернет ("забогатея" е много силно казано) и имах късмета да попадна на някакви сайтове, в които се клика на реклами, след което трябва да чакаш 30 секунди. И всичко това ти носи един невероятен цент! Държа да отбележа, че някъде сумата е само половин цент. На ден можеш да кликаш върху максимум 20 реклами (а някъде дори по-малко). Това прави около 20 цента на ден.
Интересен е този сайт. На ден спокойно можеш да спечелиш около 20 цента, но могат да ти изплатят парите само ако надвишиш 50 долара. :D Вярно, има някакви начини, чрез които изкарваш повече пари, но те са или платени, или просто ти трябват адски много познати, които да се занимават с глупаво кликане по реклами на фалшиви сайтове. :)
Също така имайте предвид, че много от тези сайтове са фалшиви и никога няма да ви изплатят спечелените пари.

И какъв е изводът?! Ами лично аз ви препоръчвам да се откажете от този начин на "забогатяване" и да работите! И, не, под работа нямам предвид усърдието на ръката да мести мишката и да клика върху сайтове. :)
http://test0001.hit.bg/facebook.png

Няма коментари:

Публикуване на коментар