24 август, 2009

Забогатяване през интернет - май все пак ще излезе нещо!

Мисля, че все пак, като се зачетох тук-там, разбрах как става този номер, благодарение на който можем да получим малко (а че понякога и много) повече пари от сайта BUX.TO, за който бях писал преди два поста. Номерът е да имате много приятели, на които можете да разчитате, че ще се занимават с нещо, което всеки ден отнема около 10 минути.

Как да го направя?
Като за начало посете сайта, като кликнете на картинката отдолу.

След това трябва да се регистрирате. За целта натиснете върху бутона Register, намиращ се в горния десен ъгъл на сайта.
Попълнете данните за регистрация в сайта (трябва да имате и регистрация в AlertPay.com, където ще си получавате парите). На полето Referrer напишете Ton4o13 (така вие ставате мои реферали).

След като сте приключили с регистрацията, просто ви остава да натиснете върху бутона Login в горния десен ъгъл на сайта, след което да влезете с потребителското си име и парола, дадени от вас при регистрацията.
След това кликнете върху Surf Ads...

След което просто трябва да кликате на всяка от около двадесетте реклами, които са ви се появили, след което да се задържате по 30 секунди на всяка (ще се зареди брояч). Когато ви се изпише надпис Done и се покаже зелена чавка, можете да затворите прозореца и да продължите да кликате! За всяка реклама вие печелиет по невероятните 0,01 долара или, с други думи, 1 цент (:D)!

Доообре, знам, че тази сума е смехотворно малка, но има лесен начин бързо да я увеличите, даже и за един ден. Това става чрез реферали (думата, която споменах по-нагоре). Ще обясня накратко какво трябва да направите - казвате на няколко ваши приятели да се регистрират в BUX.TO
, като на мястото на Referrer те трябва да напишат вашето име. Така те се превръщат във ваши реферали. И най-хубавото е, че вие печелите същата сума, която те печелят от всеки клик върху реклама, т.е. взимате 100% от тяхната печалба! Но, разбира се, тя си остава и за тях, единственото, което се променя, е, че вие печелите допълнително! Колкото повече реферали имате, толкова по-бързо печелите и по-бързо ще стигнете до минималната за изплащане сума, която е 50 долара.

Тук обаче възниква един проблем - дали може да се вярва на сайта, дали наистина плаща. Не можем да сме съвсем сигурин, но трябба да знаете, че това е един от най-известните сайтове от тази категория (pay-to-cick сайтове или PTC). Все пак това не е пълна гаранция, че сайтът няма да ни измами, но, все пак, човек се учи от грешките си.

Единственият проблем, който възниква за мен, е този, какво ще правя с парите във въпросния сайт AlertPay.com, които, след известно време (надявам се) събера от BUX.TO. Ако, примерно, искаме да пазаруваме от интернет, това няма да ни помогне особено, защото AlertPay не е поддържан от много онлайн магазини. Но пък мисля, че имаше опция, чрез която напрва да си вземем парите. :)
http://test0001.hit.bg/facebook.png

Няма коментари:

Публикуване на коментар