11 декември, 2009

Планета 51

Не, това не е свръхсекретната Зона 51 в САЩ. :D Става дума за новия филм, който излезе в България в началото на тази седмица и който днес гледах. В много филми се разказва за това, как извънземните идват на Земята. Тук обаче шаблонът е променен и НИЕ отиваме на чужда планета. Реакциите на местните жители са забавни и очаквани, когато виждат стъпилото на тяхната планета странно същество. Целият филм е изпълнен със забавни моменти и готини лафове. Стана ми интересно, че са сменили думата "извънземен" за по-правилната във филма - "пришълец". Препоръчвам ви определено да изгледате филма, ако нямате нищо против, че е анимационен. Единственото, което не разбрах, е защо филмът се казва Планета 51, тъй като никъде не се споменава за такова нещо.

Официалният сайт на филма
Информация за прожекциите
Българската страница във Фейсбук
http://test0001.hit.bg/facebook.png

2 коментара:

  1. oo i az iskam da gledam tozi film. kogato imam vreme s udovolstvie bih oti6la. zvu4i interesno. a tov,4e e animacia - nqma lo6o. obi4am animacia :D :) ee ne vsekakva de ;D :P

    ОтговорИзтриване
  2. Az obicham samo animacii, ne znam vaobshte zashtp si pravyat truda da snimat igralni filmi:)
    otnosno Planeto 51: Mnogo mi se gleda, nyamam tarpenie da se pribera v BG i da hodya da go gledam, nego i Obla4no s kiufteta ako go davat oshte po kinata :)
    Mnogo hubav blog Toni, mnogo mi haresva! Bravo!
    Bibi

    ОтговорИзтриване