03 декември, 2009

bTV Cinema от 7 декември!

Онзи ден мернах по телевизията реклама за новия телевизионен канал на бТВ (и то не само онзи ден, а постоянно) - бТВ Синема. Интересното е, че, поне според заглавието на канала, би трябвало по него да се излъчват само филми, което ще рече без никакви новини, сериали и шоута. Но на самата реклама се казва "бъдете готови за най-хитовите филми и сериали". Долната информация е взета от btv.bg.

Новият телевизионен канал в семейството на bTV - bTV Cinema, тръгва на 7 декември 2009 г. Той е част от мултиканалната платформа на bTV, която вече стартира успешно с комедийния канал bTV Comedy.

bTV Cinema се разпространява по кабел и сателит и e български канал, който изцяло излъчва само филми и сериали. Появата му е уникално и съвсем ново за нашия пазар явление и отговаря на потребностите на зрителите.

Изследванията на телевизионната аудитория в последните години регистрират ясно изразен дефицит за качествена продукция в областта на филмите и сериалите - над 90% от българските зрители определят филмите като най-желан жанр. Новият канал е насочен към зрители от всички възрастови групи с акцент върху активна аудитория на възраст 18-49 години.

В програмата на bTV Cinema влизат хитови филми и сериали от всички жанрове: комедийни, екшън, трилър, фантастика, драматични, романтични, семейни и др. Освен качествено американско кино, зрителите на новия канал ще могат да видят и образци на европейското кино.

А ето я и програмата за 7 декември:

06:00 – "Сървайвър” – риалити шоу
07:00 – „Дарма и Грег” – комедиен сериал
07:30 – „Дарма и Грег” – комедиен сериал
08:00 – „Фелисити” – сериал
09:00 – „Коръбът на мечтите: Сидни” – игрален филм
11:00 – „Принцесата на крадците” – приключенски с Кийра Найтли, Малкълм Макдауъл и др.
13:00 – „Дарма и Грег” – комедиен сериал
13:30 – „Дарма и Грег” – комедиен сериал
14:00 – „Корабът на мечтите: Хавай” – игрален филм
16:00 – „Гранд Каньон” – криминална драма с Дани Глоувър, Кевин Клайн, Мери Луиз Паркър и др.
18:00 – „Къща за кукли” – сериал
19:00 – „Кевин Хил” – сериал
20:00 – Киновечер: „Големите надежди” – драма с Робърт Де Ниро, Итън Хоук, Гуинет Полтроу и др.
22:00 – „Излъжи ме” – сериал
23:00 – Късно кино: „Принцесата на крадците” – приключенски с Кийра Найтли, Малкълм Макдауъл и др. /п./
01:00 – „Сървайвър” – риалити шоу

Общо взето - нищо интересно. Естествено, както се и очаква, има много игрални филми, но, кажи-речи, също толкова и сериали. А сутринта и късно през нощта са решили да повтарят шоуто "Сървайвър", което се излъчва по бТВ.

Програмата не ми се струва толкова интересна, а и през следващите дни има много повторения. Но определено, поне в началото, тази телевизия ще се гледа!

Тук има един проблем - дали телевизизионната компания, към която сте, ще ви осигури достъп до бТВ Синема. Можете да разберете тук.
http://test0001.hit.bg/facebook.png

Няма коментари:

Публикуване на коментар