24 юни, 2009

Манията 39 КЛЮЧА продължава...

Всъщност това е силно казано, защото в България въобще няма такова нещо. Поредицата 39 КЛЮЧА, за която бях писал преди време, въобще няма много фенове в нашата страна, докато не може да се каже същото за Съединените Американски Щати. Там, по всичко личи, 39 КЛЮЧА ще де превърне във втория "Хари Потър". Все пак това е една от малкото платформи, свързана с книгоиздаването, която обединява няколко медии. Феновете могат да четат, да играя онлайн игра, да събират карти. Досега в България са излезнали две от общо десет книжки. Трета, "Крадецът на мечовете", излиза в началото на август.
В миналата ми статия за 39 КЛЮЧА бях обяснил неща около поредицата, но ако искате да ви стане още по-ясно, то тогава посетете българската уебстраница - http://the39clues.bg/. Ако сте заинтересовани, можете да си поръчтае книги и пакети с карти направо от сайта на Егмонт България. Можете и още сега да започнете да играете онлайн играта на http://www.the39clues.com/.
Поредицата определено е интересна и заслужава да ѝ се хвърли едно око. Даже аз вече съм маниак на тази тема. :D

Интересното е, че през 2011 година излиза първия филм от няколко планирани върху 39 КЛЮЧА! И режисьорът е не друг, а Стивън Спилбърг! Той даже се е отказал от създаването на няколко бъдещи филма, за започен да прави този! След като той излезе, със сигурност 39 КЛЮЧА ще се радва на много по-голяма популярност в България, както и в целия свят!

И още нещо - всеки фен на 39 КЛЮЧА е добре дошъл на форума, създаден специално за поредицаат от фенове - http://the39clues.forummotion.com/.
http://test0001.hit.bg/facebook.png

Няма коментари:

Публикуване на коментар