08 юни, 2009

Любопитна информация от E3 2009 - Част 2

Този път ще говоря за Nintendo. Пресконференцията на геймгиганта се състоя на 2 юни вечерта. Лично аз я изгледах с голям интерес, защото съм фен на Nintendo и имам тяхната конзола Wii, която представлява един наистина революционен проект.
Тази година, да си призная, от Nintendo не ни представиха нещо революционно, но все пак ни заринаха с хубави заглавия. През юли месец се очаква да излезне дългоочаквана игра Wii Sports Resort. За нея се знае още от Е3 миналата година. Както най-вероятно знаете, контролера на Wii се нарича Wii-Remote и е едно дистанционно. Когато движим дистанционното, движенията се визуализират и на екрана, на играта, която играем. Сега тези движения ще бъдат още по-реални, благодарение на Wii Motion Plus - допълнителна приставка съм Wii-Remote, която осигурява още по-реалистични и по-точни движения на екрана. Играта се очаква да излезне на 24 юли! От долу можете да видите и официалния ѝ трейлър.

А това видео е демонстрацията на самата пресконференция.


Други две интересни заглавия, които от Nintendo представиха и които се очакват да излезнат тази есен или зима, са Wii Fit Plus и New Super Mario Bros. Wii. Те също са само за Wii.
Wii Fit Plus е продължение на известната игра Wii Fit, чрез която играчът има възможност да тренира, като стъпва върху дъска, която визуализира движенията му върху играта. Сега продължението на играта ще ни даде възможност да се порадваме на няколко нови упражнения за фитнес, сред които са йога, терниране на мускули, аеробика, баланс и др. Трейлър отдолу.

New Super Mario Bros. Wii е игра, която е ориентирана главно към мултиплейъра. Най-много четирима играчи имат възможността да играят в екип с Марио, Луиджи и с жълтата и синята гъбка. Наистина изглежда забавно! Вижте трейлъра.

Хубаво е да знаете и че тази игра е една от най-одобряваните на E3.

И накрая, представям ви втората част на едан от най-успешните игри за Wii, която се очаква да излезне следващата година - Super Mario Galaxy 2!


Ако тази статия ви е харесала, можете да гласувате за нея от тук. Благодаря! ;)
http://test0001.hit.bg/facebook.png

1 коментар: