11 юни, 2009

Любопитна информация от E3 2009 - Част 3

Време е да спомена и за Sony. Тяхната пресконференция се състоя след тази на Microsoft и Nintendo.
Тази година от Sony дадоха повече информация за играта Uncharted 2: Among Thieves, която е само за PlayStation 3. Още не се знае кога ще излезне.


Лично на мен нещата, които Sony представиха, не ми се сториха кой знае колко интересни. Да не говорим, че, в известна степен, взимат някои неща в техните игри от Nintendo, и се получава не до там толкова революционен продукт, колкото игрите за Wii.

Най-интересното и най-очаквано нещо, което от Sony представиха и което се радва на второ място по най-популярен продукт на E3 тази година след Project Natal, бе PSP Go! - най-новата версия на популярната портативна конзолка. Тя се очаква да излезне на , октомври тази година в Северна Америка и в Европа! Отдолу можете да видите едно демонстративно видео.

Както виждате, новото творение на Sony е с нов, различен дизайн, в сравнение със старото PSP. Има и много повече функции, разбира се.

В три поредни части ви представих най-пикантните подробности от пресконференциите на трите големи гиганта - Microsoft, Nintendo и Sony. Имаше и други конференции, разбира се, на Electronic Arts, Rockstar Games, Ubisoft, Activision и т.н.
http://test0001.hit.bg/facebook.png

Няма коментари:

Публикуване на коментар